Strona główna  >   Lista aktualności   >   Wielkanocne gotowanie z 7-6 HP

Wielkanocne gotowanie z 7-6 HP

Gotowanie jest jak malowanie obrazu, takiego który nie tylko ma żywe kolory, ale i pachnie... Uczestnicy i wychowawcy warszawskiego Hufca Pracy 7-6 wzięli udział w spotkaniu kulinarnym z Tomaszem Jakubiakiem, jurorem programu MasterChef, gdzie młodzież miała okazję przygotowywać potrawy świąteczne, takie jak jajka z purée ziemniaczanym, żurek oraz białą  kiełbasę w sosie cebulowym. Młodzi adepci gotowania  zobaczyli, jak przyrządzić  każdą  potrawę od podstaw oraz jak dobrać odpowiednie składniki, aby nadać jej wyjątkowy smak.  Kulinarne warsztaty odbyły się w ramach wielkanocnego eventu Urzędu Dzielnicy Warszawa Ochota. Uczestnicy z pewnością zaskoczą swoich bliskich,  pysznym i oryginalnym smakiem  dań,  przygotowanych na świąteczne śniadanie.

DATA PUBLIKACJI: 2024-03-25 » Pozostałe aktualności